Over mij

profielfoto

Ik ben Christel Jansen.

Met mijn man en 3 prachtige zoons woon ik in Raalte.

Ik ben gediplomeerd kraamverzorgster en werk sinds 2009 als zelfstandige in de kraamzorg.

Mijn passie is om er voor te zorgen jullie als kersverse ouders na de kraamweek terug kunnen kijken op een prachtige week. Een week waarin jullie kennis hebben gemaakt met jullie kindje en alle zorg die hier bij komt kijken. Mijn streven is om jullie in deze week alle vertrouwen te geven om de zorg na de kraamweek over te nemen.

Ik ben erg gedreven in mijn werk en geef veel informatie. Ik adviseer jullie over alles wat er bij komt kijken in de kraamtijd. Hierbij sta ik erg open voor idee├źn van de ouders zelf. Mijn karakter is open en eerlijk. Alles is bespreekbaar. Daarnaast hou ik ook van gezelligheid en ook een stukje humor hoort hier in mijn ogen bij. Het is voor mij erg belangrijk dat jullie goed op de kraamweek terug kunnen kijken.

Om aan alle eisen van bijscholing en vakbekwaamheid te voldoen sta ik ingeschreven bij het Kennis centrum Kraamzorg. Ik ben goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vol regelmatig cursussen en bijscholingen. Als kraamverzorgster ben ik trots op mijn vak en vind ik waardering voor mijn vak belangrijk. Ingeschreven staan in het kwaliteitsregister maakt mijn competenties en die van mijn collega's zichtbaar.

Ik ben in het bezit van o.a. het borstvoedingscertificaat, certificaat vroegsignalering, volwassenen en kinder Ehbo plus reanimatie en het certificaat Dunstan babytaal.